Villa Martina
Baška Voda   

Dobrodošli

Oprema


Naša kuća je gradena po najnovijim standardima i otvorena je prvoga puta u 2014. godini.

U našoj ponudi dobivate sljedeće usluge:

 

  • Klima u svakoj sobi
  • Parking ili garaža za Vaš automobil
  • Slobodni Wi-Fi u cijeloj kući
  • Kupaona sa tušem ili kadom
  • Sat TV sa mnogobrojnim      kanalima
  • Kuhinja s Ceran plocicama i Friziderom/ Hladnjak
  • Posteljina i ručnici

Studio


2 osobe + 1 dijete

U našem jednosobnom apartmanu se možete odmoriti.

Studio apartman ima veličinu otprilike 30 qm. Izvanredan pogled sa balkona zasigurno su ostvarenje Vaših snova. Kroz staklo na balkonskoj ogradi, možete uvijek uživati u pogledu na Jadran.

Kreveti u apartmanu imaju udobnu veličinu od 1,60 m širini, a 2,00 m u dužini. Za posteljinu i ručnike se ne trebate dodatno brinuti. U cijeni uključeno je i redovito mijenjanje posteljine i ručnika.

U kupaoni se možete nakon odmora na moru osvježiti. U tome Vam pomaže moderno uređenje naše kupaone i kade za kupanje. Za posteljinu i ručnike smo se već pobrinuli, koje inače redovito i na upit mijenjamo.

U kuhinji možete pokazati da se kulinarska zvijezda. Za to Vam nudimo tanjure, lonce i posuđe. Kuhalo za vodu, vadičep, čaše, šalice i frižider sa zamrzivačem, uključeno je u našoj ponudi.

Na balkonu i u dnevnome boravku za stolom, uvijek imate mir i vrijeme za odmor i udobnost.

Ako ste u potrebi za dodatnim krevetom, slobodno nam se možete obratiti.

Dvo sobni Apartman 

2 osobe + 2 osobe.

Naš dvosobni apartman za više komfora.

Naš dvosobni apartman ima veličinu od otprilike 50 qm. Svaka soba ima svoj balkon/terasu. Ovdje možete uživati u Vašem godišnjem odmoru kao kod svoje vlastite kuće.

Odvojeno spavaća soba ima posebnu klima, koju možete koristiti za još udobnije večeri i noći.

Izvanredan pogled sa balkona zasigurno su ostvarenje Vaših snova. Kroz staklo na balkonskoj ogradi, možete uvijek uživati u izvanrednom pogledu na Jadran.

Kreveti imaju udobnu veličinu od 1,60 m u širini, a 2,00 m u dužini. Za posteljinu i ručnike se ne trebate dodatno brinuti. U cijeni uključeno je i redovito mijenjanje posteljine i ručnika.

U kupaonama se možete nakon odmora na moru osvježiti. U tome Vam pomaže moderno uređenje naše kupaone i kade za kupanje. Za posteljinu i ručnike smo se već pobrinuli, koje inače redovito i na upit mijenjamo.

U kuhinji možete pokazati da se kulinarska zvijezda. Za to Vam nudimo tanjure, lonce i posuđe. Kuhalo za vodu, vadičep, čaše, šalice i frižider sa zamrzivačem, uključeno je u našoj ponudi.

Kauč kojeg se također možete pretvoriti u krevet, idealan je za veliku obitelj.

Na balkonu i u dnevnome boravku za stolom, uvijek imate mir i vrijeme za odmor i udobnost.


O nama


Mi smo obiteljski vodena odmorska kuća koja ne ostavlja otvoreni želja, s velikom pažnjom za detalje . Bilo da je izlet u Dubrovnik ili na otok Brač, mi smo tu da vam pomognemo da imate ugodan boravak kod nas .

Podite van i uživajte u jedinstvenom pogledu u našem širem području, ili se opustite u prekrasnom panoramom koja se nudi u pogledu s našeg balkona .